Wijnproeverij


Wijnstudie laat u graag kennismaken met verschillende wijnen tijdens een wijnproeverij, thuis of op een passende locatie. Wij informeren u graag verder over alle mogelijkheden! Daarnaast organiseert Wijnstudie ook proeverijen met een bijzonder thema zoals Wild & Wijn, Tapas & Wijn en Zuid-Afrika. Kijk onder Aanmelden voor de agenda en schrijf u snel in.

Een wijnproeverij past bij diverse gelegenheden, denk bijvoorbeeld aan jubilea, vrijgezellenfeestjes en huwelijksfeesten (zie ook Geschenken/Huwelijkswijnen), bedrijfsuitjes, tuinpartijtjes en het behalen van een diploma! Wij informeren u graag verder over alle mogelijkheden en de prijzen.

Op locatie

Onderstaande proeverijen zijn ook te verkrijgen op locatie vanaf 12 personen. Op locatie is er een toeslag (bij u thuis, in uw bedrijf, etc.) afhankelijk van de afstand. Binnen het Rijk van Nijmegen is er geen geen toeslag.

PROEF DE VERSCHILLEN

Wijnstudie biedt u een aantal soorten proeverijen:

Instap De Luxe

Voor 10 tot 15 personen, bij Wijnstudie in hartje Nijmegen of op locatie. Deze wijnproeverij duurt 2 uur waarin 6 wijnen geproefd worden. Hierbij serveren wij Franse en Nederlandse kaas en vers stokbrood. Een ontdekking voor uw smaakpapillen… geur, smaak en afdronk van de wijn en de kazen staan centraal.

Kosten zijn € 19,95 p.p. (inclusief wijnen en documentatie). Enkel te verkrijgen bij Wijnstudie.

Verras uw vrienden of relaties ook eens met een proeverij! Wijnstudie heeft verschillende waardebonnen! Neem gerust contact met ons op.

Uitgebreid De Luxe - een kennismaking op niveau -
 
Voor 10 tot 14 personen bij Wijnstudie of op locatie. Op locatie kan ook een proeverij georganiseerd worden voor grotere groepen.

Deze wijnproeverij duurt 2,5 uur waarin 8 wijnen geproefd worden. Wij serveren Franse en Nederlandse kazen en vers stokbrood.

Kosten zijn € 24,95 p.p. (inclusief wijnen en documentatie) en exclusief de eventuele toeslagen voor de locatie.

Uitgebreid De Luxe 2 - voor een bijzondere gelegenheid -

Een luxe wijnproeverij voor een bijzondere gelegenheid zoals een huwelijk, tuinfeest of bedrijfsuitje voor groepen vanaf 15 personen. In overleg proeven we witte, rode, rosé, edelzoete of mousserende wijnen. Ook hier geniet u van een mooie selectie Franse en Nederlandse kazen en vers stokbrood. Vanzelfsprekend kunnen allerlei hapjes verzorgd worden. Wijnstudie denkt graag mee over de aankleding, locatie en bijzondere wensen… veel is mogelijk om een feestelijke toast uit te brengen tijdens deze luxe proeverij!

Proeverij Klassiek - klassieke wijnen een blijvende en rijke beleving -

Terroir (o.a. de bodem), microklimaat, wijnbereiding (vinificatie), wetgeving en eeuwenoude tradities. Dat is de ‘Oude Wereld’ ten voeten uit. Bij deze  luxe wijnproeverij komen de klassieke wijnlanden, als Frankrijk, Italië en Spanje naar voren en is er de combinatie van Wijn- en Spijs.

Kosten zijn € 39,95 p.p. (inclusief wijnen en documentatie).

Tapas - “Goede wijn en goede tapas is als goede schilderkunst, ze kan genoten worden, maar niet uitgelegd”

Wijnstudie laat u graag kennismaken met wijnen uit de nieuwe en oude wereld, kaas en tapas. Voor 8 tot 12 personen bij Wijnstudie of op locatie. Tijdens deze proeverij staan smaakcombinaties centraal. U proeft 6 wijnen (3 witte, 3 rode) waarbij tapas en kazen uit verschillende landen geserveerd worden.

De kleine gerechten, waarvan er honderden zijn, zijn de culinaire weerslag van een gezellige, afwisselende levensstijl.
Tapeo of tapas eten is een dagelijks terugkerend ritueel dat plaatsvindt voor het middag- of avondeten en ondermeer in Spanje.
Gezien hun late etensuur, 14 uur in de middag of 22 uur ’s avonds, kan men zich uren aan tapeo wijden.
Met een groepje vrienden trekken de Spanjaarden van de ene tapasbar naar de andere.
Tapas kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: koude en warme gerechten.

Kosten zijn € 34,95 p.p. (inclusief wijnen en documentatie). Op locatie kan ook een proeverij georganiseerd worden voor grotere groepen. Kosten zijn exclusief de eventuele toeslagen voor de locatie.

Koud/warm buffet - de geneugten van wijn en spijs in een vullend programma -

Voor wijnproeverijen bij Wijnstudie is er de mogelijkheid om vooraf of aansluitend een koud/warm buffet te verkrijgen – hiervoor kent Wijnstudie een aantal mogelijkheden. Uitsluitend te reserveren voor groepen van minimaal 8 en maximaal 12 personen.



Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

  • Voor wijnproeverijen bij Wijnstudie dient vooraf betaald te worden op rekening van VinsdePatrick/Wijnstudie.
  • Voor alle wijnproeverijen op locatie dient vooraf betaald te worden op rekening van VinsdePatrick/Wijnstudie.
  • Natuurlijk is er in gezamenlijk overleg een andere samenstelling van wijnproeverijen mogelijk!

Voor meer informatie neemt u contact op.