Corona - Wijnstudie heeft alle cursuslocaties gereed om u veilig te ontvangen | Wel afstand, maar niet afstandelijk!

De deuren van Wijnstudie zijn geopend en de locaties ontvangen dan ook de cursisten met de grootste zorg voor de cursisten. De deuren van de - besloten - cursuslocaties voor fysiek onderwijs en trainingen zijn geopend, maar met de nodige maatregelen. Het verzorgen van besloten opleidingen en trainingen binnen onze eigen opleidingslocaties, maar ook binnen een bedrijf voor in-company is mogelijk.

wijnopleiding degustatie

U kunt daarmee bij ons (in kleine en grotere groepen) komen ontwikkelen en trainen! Echter, de veiligheid en gezondheid van onze cursisten en medewerkers staan voorop. Wij volgen, naast de gebruikelijke maatregelen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen, dan ook strikt de adviezen van de overheid en het RIVM op voor het veilig en verantwoord verzorgen van trainingen en opleidingen.

De dag nadat ....

De dag nadat premier Rutte sprak over de 1,5 meter-economie, maakte Wijnstudie een plan om de cursuslocaties waar Wijnstudie gebruik van maakt zo snel mogelijk klaar te maken voor de wereld waarin we leven met Corona. Dat betekent dat de locaties voldoen aan de richtlijnen.

Wel afstand, maar niet afstandelijk, dat is waar Wijnstudie voor staat in tijden van Corona. De cursussen worden gegeven, de wijnen worden in het glazen geschonken en op een veilige manier, het verhaal van de wijn kan worden verteld en de presentaties zullen met een glimlach worden gegeven.

Nieuwe wijnwegen van ontwikkeling
Door alle aanpassingen is er voor een deel van de cursuslocaties een lagere capaciteit, maar daar waar mogelijk maken we gebruik van grotere locaties. Wijnstudie zal haar cursisten en confrères van de wijnbroederschap blijven begeleiden en nieuwe wijnwegen van ontwikkeling geven. En alles onder zo veilig mogelijke omstandigheden.

Indien u meer informatie wenst over het Wijnstudie beleid voor wat Corona betreft en/of meer informatie wenst over een cursus, dan vernemen wij dat graag van u.

Aanmelden / meer informatie........