DROOMvilla LUX nijmegenDROOMvilla LUX

Lunch
Op de lunchkaart van DROOMvilla LUX staan tal van koude en warme gerechten, van soepen en sandwiches tot maaltijdsalades. Zeven dagen per week is de keuken 's middags voor u geopend.

Diner
Een diner bij DROOMvilla LUX is uitstekend te combineren met een filmbezoek of als afsluiting van de werkdag. Eerst genieten van een heerlijk diner en vervolgens naar één van de prachtige arthouse-films in de filmzalen. Maak kennis met de verfijnde keuken en het gevarieerde filmaanbod: laat je verrassen.

Kennis geeft plezier en een DROOM doet de rest
Wijnstudie heeft twee mederwerkers mogen begeleiden en opleiden voor een diploma van de Wijnacademie. Hiermee is een lunch of een dinner nog meer genieten.
Wijn en Spijs komen in harmonie samen en een goede film doet de rest.

Filmende middag
In goed overleg kunnen DROOMvilla LUX en Wijnstudie een zeer mooie middag of avond verzorgen. Een goed verzorgde proeverij in combinatie met een afsluitende film, waarna er nog een glaasje gedronken kan worden is natuurlijk een uitje waar we u tegen kunnen zeggen. Wij kunnen dit voor een feestje, een bedrijfsuitje, een afstuderen of nog veel meer gelegenheden organiseren. Neem contact op voor een filmende middag!  Website DROOMvilla LUX