Geschenken / Thuiscursus wijn

 

druiven3

Met de proefpakket/thuiscursus van Wijnstudie wordt u wegwijs gemaakt in de facinerende wereld van wijn. Het kennismakingspakket geeft u een toegankelijke stap in de "wereld van wijn".
Hoe proef je de wijn, welke spijzen zou je kunnen combineren en waarom - inclusief recepten en we nemen u mee naar wijnlanden/-gebieden/-producenten en laten u het wijngebied ervaren of u er zelf bent.
U verkrijgt een stukje wijngeschiedenis van het gebied/land, u raakt bekend met de druivenrassen in theorie en praktijk.

Door de wijnkennis die men verkrijgt via dit pakket, kunt u in de winkel en in het restaurant makkelijker keuzes maken en zult u tevens wijnen en spijzen makkelijker kunnen; de basis.

De wijnen die u verkrijgt voor de thuiscursus omvat 5 flessen wijn en zijn karakteristieke, kwaliteits wijnen, welke afkomstig zijn van gerenommeerde wijnhuizen.

Prijs pakketten

De prijzen voor de pakketten zijn niet goedkoop en dat heeft alles te maken met de kwaliteit van de wijnen en de toegevoegde informatie van Wijnstudie.

Korting op Beginnerscursus of Wijnbrevetcursus

wijnkennis

Zowel de gever als de verkrijger van dit wijnpakket, verkrijgt bij inschrijving voor de Beginnerscursus of de Wijnbrevetcursus korting.
De Beginnerscursus is dan geen € 225,00 maar € 199,00.
De Wijnbrevetcursus zal men dan verkrijgen voor € 310,00 in plaats van € 345,00.

Korting bij afname van 6 of meer pakketten | voor een speciale gelegenheid:  Sinterklaas,  Kerst,  jubileum,  et cetera.

Bij afname van 6 - 12 pakketten: 5% korting.

Bij afname van 12 -20 pakketten 10% korting.

Bij grotere afname neemt u dan contact met Wijnstudie op.

Combinatie van verschillende pakketten uit het assortiment van Wijnstudie

Tevens bestaat de mogelijkheid om een combinatie van pakketten te verkrijgen.

Neemt u hiervoor contact op met Wijnstudie.

 

Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Wijnstudie: Bestellen/informatie geschenken